Amersfoort
06 19 69 35 82
nlleertdoor@brielcoaching | tonny@brielcoaching.nl

‘NL leert door’ Ontwikkeladviestraject

Vanaf 1 december 2020 stelt de overheid weer 50.000 gratis ontwikkeladviestrajecten beschikbaar. Deze subsidie is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Hoe ziet dit traject er voor jou uit? We starten het ontwikkeladviestraject met een intakegesprek en het invullen van een arbeidsmarktscan. Deze arbeidsmarktscan moet jouw arbeidspositie in kaart brengen en bij de situatieschets helpen om de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’ te kunnen beantwoorden. Vervolgens hebben we vier gesprekken om inzichtelijk te krijgen welke functies bij jou passen, welke vervolgstappen je kunt nemen, en welke opleidingen je daar eventueel voor zou kunnen volgen. 

Na jouw aanmelding voor dit traject bij Briel Coaching, ontvang je van mij een mail met het verzoek de bijgesloten formulieren (Toestemmingsverklaring Ontwikkeladvies en Intakeformulier Ontwikkeladvies) compleet ingevuld en ondertekend te retourneren. Dit is nodig om de subsidie op 1 december 2020 voor jou aan te kunnen vragen.

LET OP: de overheid heeft een beperkt budget en stelt max. 50.000 gratis ontwikkeladviestrajecten beschikbaar, dus meld je snel bij me aan via nlleertdoor@brielcoaching.nl. Heb je nog vragen? Bel me gerust op 06 19 69 35 82

Wil je alvast kennismaken? Je bent van harte welkom in mijn netwerk op LinkedIn.